Video: Onko mahdollista syöttää maalia tyylikkäämmin kuin Guti? Katso tästä Gutin kaksi maagisinta syöttöä

Eilen 41 vuotta täyttänyt espanjalainen Guti tuli jalkapalloa seuraaville erityisen tutuksi uskomattomista syötöistään. Guti lopetti uransa 2011 Besiktasin riveissä, jota hän edusti reilun yhden kauden ajan ja sitä ennen hän oli edustanut vain Real Madridia. Näillä videoilla näemme kaksi hänen uransa hienointa syöttöä, joista Zidanen ja Benzeman kelpasi viimeistellä. Harvalla pelaajalla tulisi mieleen yrittää kantapääsyöttöä noissa tilanteissa, mutta Guti tekee mitä haluaa, muut mitä pystyy.

Katso näiltä videoilta Gutin hienoimmat syötöt hänen uraltaan.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

3 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here