Puoliaika.com otteluennakko: FC Honka – HIFK

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Honka isännöi tänään HIFK:ta Veikkausliigakarsinnan ensimmäisessä osaottelussa. Tapiolan urheilupuistossa pelattava ottelu käynnistyy kello 18.30.

Hongan otteet Ykkösessä olivat todella onnistuneita ja vain TPS:n viime hetken tasoitusmaali tiputti Hongan suoran nousijan paikalta liigakarsintaan. Sitä edellinen ottelu meni espoolaisilta erinomaisesti, kun OPS kaatui Oulussa peräti 10-0. Hongan maalisuhde oli Ykkösen joukkueista paras. Tehtyjä maaleja 27 ottelussa oli peräti 64 ja päästettyjen maalien keskiarvo jäi alle yhden per ottelu (24 päästettyä)

Hongan paras maalintekijä on ilman sopimusta HIFK:n kanssa täksi kaudeksi jäänyt Joni Korhonen. Onkin erittäin mielenkiintoista nähdä osuuko 10 maalia kuluneella kaudella tehnyt Korhonen myös entisen seuransa verkkoon ja tuulettaakohan tätä maalia. Hongan joukkueesta löytyy runsaasti liigakokemusta Ilari Äijälän johdolla.

HIFK:n liigakausi oli todella murheellinen. Viime kausilta tutut viime hetken voitot ja tasoitukset kääntyivät viime hetkien tappioiksi ja loukkaantumiset vaivasivat helsinkiläisiä. Voidaan myös hieman kyseenalaistaa Antti Muurisen taktista osaamista, sekä pelitapaa, sillä ajoittain näytti, ettei pelitavasssa ole minkäänlaista punaista lankaa. Myös kesken ottelun tehdyt vaihdot olivat ajoittain hieman kyseenalaisia. Aleksi Ristolalla tuntuu olevan kausikortti avauskokoonpanoon.

Tämän päivän kohtaaminen on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen ja lähtökohdat peliin ovat herkulliset. Ottaako Honka tukevan otteen Veikkausliigaan paluusta, turvaako HIFK ensi kauden Veikkausliiga-paikan, vai jääkö kaikki auki lauantaina pelattavaan otteluun?

Uskomme, että molemmat välttelevät takaiskumaalia tässä pelissä ja etenevät varovaisesti. Honka on kertoimien valossa vahva ennakkosuosikki otteluun, vaikka HIFK:lla on huomattavasti kokeneempi joukkue. Kokeneet pelaajat, kuten Forssell, Sihvola, Mäkelä ja Väyrynen pystyvät nostamaan tasoaan tämänkaltaisissa otteluissa, joissa pelataan selkä seinää vasten. Tosin HIFK:n maalilla on tänään Gnistanissa viime kaudella torjunut Daniel Kollar, sillä HIFK:n Carljohan Eriksson ja Tomi Maanoja ovat molemmat loukkaantuneita. Tämä lähtökohta heikentää tuntuvasti puolustusta. Tämän lisäksi keskikenttäpelaaja Jukka Halme on pelikiellossa.

Hongalta pois illan ottelusta ovat Masar Ömer, sekä Duarte Tammilehto.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Tasapeli 3.20
  • Molemmat tekevät maalin 1.98

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

 

95 Kommentit

  1. Toimituksen arpakone on pyörähtänyt ja neljä lippupakettia (2 per henkilö) laitetaan jakoon seuraaville: Antti, Mikael, Mikko ja Patrik.

    Ottakaa yhteyttä inboxissa niin laitetaan infot lippujen saamiseen (Y) Kiitos kaikille osallistuneille. Lisää skaboja luvassa lähiakoina.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here