Nottingham Forest voitti sunnuntaina kotikentällään Aston Villan 2–0. Ottelun jälkimmäinen osuma syntyi kuin taianomaisesti 47. minuutilla.

Nottinghamin valtasi reilu viikko sitten suuri suru, kun kaupungin jääkiekkojoukkueen tähtipelaaja Adam Johnson sai pelissä luistimenviillon kaulaansa ja menehtyi.

Edesmennyttä kiekkoilijaa muistettiin sunnuntaina Nottingham Forestin ottelussa, jossa vieraaksi saapui Aston Villa.

Kotijoukkue johti ottelua avauspuoliskon jälkeen 1–0 Ola Ainan tekemällä maalilla.

Toisen puoliajan alussa, 47. peliminuutilla, Orel Mangala tykitti Villa-veskari Emiliano Martinezin suosiollisella avustuksella Nottinghamin 2–0-johtoon.

Välittömästi maalijuhlien perään Nottinghamin yleisö muisti edesmennyttä Johnsonia hänen pelinumeronsa mukaisella minuutilla.

Enempää ei ottelussa maaleja nähty. Voitto oli Nottinghamille varmasti maistuva, sillä viimeksi joukkue oli onnistunut nappaamaan täyden pistepotin syyskuun alussa.