Video: Napoli löi AS Roman Serie A:n huippuottelussa – Katso ottelun maalit

puoliaika-serie-a-jalkapallo-puoliaika

Lauantain Serie A-kierroksen huippuottelussa kohtasivat AS Roma ja Napoli. Viikko sitten Roma haki tärkeät vieraspisteet Milanosta, kun se kaatoi Interin. Tulos piti Roman teoreettiset mestaruushaaveet vielä elossa, mutta nyt se koki karvaan pettymyksen Juventus-jahdissaan.

Vierailulle tullut Napoli pystyi maalivahtinsa Pepe Reinan sekä kaksi maalia tehneen Dries Mertensin johdolla hakemaan kaikki kolme sarjapistettä pääkaupungista.

Belgialainen Mertens osui molemmilla jaksoilla kertaalleen. Ensimmäisellä jaksolla nopealta hyökkääjältä hylättiin maali, sillä miehen katsottiin rikkoneen Roma-toppari Federico Faziota. AS Romalle lohtua toi hollantilaisvasuri Kevin Strootmanin kavennus 89. minuutilla.

Kotijoukkueella oli vielä mahdollisuus tulla tasoihin tuomarin antamalla lisäajalla, mutta Napoli-veskari Reina torjui ilmiömäisesti Diego Perottin kimmonneen laukauksen.

Tulos nostaa Napolin vain kahden pisteen päässä sarjataulukon kakkosena olevasta Romasta. Seitsemän pisteen päässä Romasta porskuttaa sarjakärki Juventus. Juvella on mahdollisuus kasvattaa piste-ero jo tavoittamattomalta vaikuttavaan 10 pisteeseen, kun se kohtaa myöhemmin tänään vieraskentällä surkeassa vireessä olevan Udinesen.

Katso ottelun maalit tästä. Jos video ei toimi, niin katso se tästä.

https://youtu.be/NcUzlhM-FKQ

Pepe Reinan huipputorjunta juuri ennen päätösvihellystä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!