Puoliaika.com otteluennakko: Sunderland – Manchester City

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Otteluennakko

Sarjataulukon viimeisenä oleva Sunderland isännöi neljäntenä olevaa Manchester Cityä sunnuntai-illan Valioliigan ottelussa.

Sunderland on pienessä ahdingossa, sillä joukkue on tällä hetkellä viimeisessä, eikä ole onnistunut voittamaan tämän vuoden puolella kuin Crystal Palacen. Muuten joukkue onkin pelannut suht huonosti. Viimeisessä kahdessa ottelussa on omissa soinut kahdesti. Lisävaikeuksia isännille tuo todella pitkä poissaololista, sillä joukkueella on viisi pelaajaa varmasti pois ja kuuden pelaajan pelikunto ratkeaa myöhemmin. City on puolestaan upeassa liidossa. Viimeisestä 10 ottelusta City on hävinnyt vain yhden. On erittäin todennäköistä, että City jatkaa hyvää virettään myös tänään, sillä niin kovassa iskussa joukkue nykyään on. Tänään joukkueen riveistä puuttuu ainakin pitkäaikaispotilaat Ilkay Gündogan, sekä Gabriel Jesus. Myös Aleksandar Kolarov saattaa olla pois illan ottelusta.

Kute sanottua, niin Manchester City on erittäin kova ennakkosuosikki tähän otteluun ja me poimimme Betssonin listalta seuraavat kohteet tuomaan mielenkiintoa otteluun:

Man City -1 1.80

Yli 3,5 maalia @2.14

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!