Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.comManuel Locatellin maali toi AC Milaninille ensimmäisen voiton Juventuksesta sitten marraskuun 2012. Samalla milanolaiset nousivat Serie A:n kakkoseksi, jo kahden pisteen päähän sarjaa johtavasta Juvesta.

AC Milanin akatemiaan 11-vuotiaana Atalantasta tullut Manuel Locatelli oli ratkaisijana, kun Rossoneri voitti Juventuksen lauantaina. Locatellin unelmalaukaus ottelun toisella jaksolla upposi vastustamattomasti Gianluigi Buffonin taakse.

Juventus luuli jo menneen ottelussa vierasjohtoon, kun keskikenttäpelaaja Miralem Pjanićin vapaapotku painui Milan-verkkoon. Pitkän pohdinnan jälkeen tuomaristo päätti kuitenkin hylätä maalin, koska Leonardo Bonuccin katsottiin vaikuttaneen maalin syntyyn paitsioasemasta.

Ottelun 65. minuutilla Milan otti johdon. Ignazio Abaten ja Suson esityö petasi vetopaikan vasta 18-vuotiaalle Manuel Locatellille Juventuksen rangaistusalueen kulmasta. Locatellin painava oikean jalan laukaus upposi yläriman kautta Juve-maaliin.

Juve oli vielä tasoittaa tilanteeksi 1-1 aivan ottelun viime hetkillä. Italian ja kenties koko jalkapallomaailman kovin maalivahtilupaus oli kuitenkin eri mieltä. Vasta 17-vuotias Gianluigi Donnarumma pysäytti Sami Khediran kaukolaukauksen, joka oli painumassa aivan maalin yläkulmaan.

Donnarumman torjunta oli ottelun viimeinen kosketus ja Milan nappasi huipputärkeän voiton viime vuosina Serie A:ta dominoineesta Juvesta.