West Ham esitti huikean kirin Tottenhamin vieraana sunnuntaina, joka kruunautui Manuel Lanzinin mielettömään tasoitusmaaliin.

Tottenham näytti etenevän helppoon voittoon Lontoon derbyssä sunnuntai-iltana West Hamia vastaan. Son Heung-Min teki 1-0-maalin jo avausminuutilla, jonka jälkeen Harry Kane onnistui kahdesti, kun ottelua oli takana vasta 16 minuuttia.

Ottelu eteni 3-0-lukemissa aina viimeiselle kymmenminuuttiselle asti. West Ham taikoi kuitenkin lopussa upean kirin.

West Hamin puolustaja Fabian Balbuena kavensi lukemiksi 3-1, kun pelikellossa oli 82 minuuttia. Kolme minuuttia myöhemmin Tottenhamin Davinson Sanchez sähläsi pallon omaan maaliin.

West Hamin kiri sai kruunun todella upealla tavalla. Vaihdosta kentälle tullut Manuel Lanzini tykitti huimalla kanuunalla pallon noin 25 metristä Tottenhamin maalin oikeaan yläkulmaan. Maalin voi hyvällä syyllä sanoa olleen yksi tämän kauden upeimmista osumista Valioliigassa, ellei jopa upein.

Manuel Lanzini kruunaa West Hamin kirin häikäisevällä maalilla

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

KATSO MYÖS: Video: Yussuf Poulsen pommitti täydellisen volley-maalin Bundesligassa