Manchester United jatkoi vahvaa virettään Englannin Valioliigassa voittamalla Leicesterin lauantaina pelatussa ottelussa lukemin 2-0 (0-0).

Avauspuoliaika oli maaliton, mutta heti toisen jakson alussa alkoi tapahtua. ManU:lle vihellettiin rangaistuspotku 53. peliminuutilla ja pallon taakse asettui Romelu Lukaku. Leicester-maalivahti Kasper Schmeichel kuitenkin venyi upeasti Lukakun kovan laukauksen tielle ja selvitti tilanteen. Lopulta Marcus Rashford yllätti Schmeichelin kulmapotkusta 70. peliminuutilla. Marouane Fellaini ohjasi ottelun loppulukemat vajaa kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä.

Manchester United jatkaa sarjakärjessä puhtaalla pelillä. Kolmen voitto-ottelun jälkeen maaliero on tyrmäävä 10-0. Leicesterille tappio oli kauden toinen.