Puoliaika.com otteluennakko: Liverpool – Arsenal

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Liverpool isännöi tänään Arsenalia kello 18.00 alkavassa Valioliigaottelussa. Odotettavissa on runsasmaalinen kohtaaminen.

Liverpool lähtee varmasti helpottunein mielin tähän otteluun. sillä joukkue eteni Mestarien liigan lohkovaiheeseen voittamalla Hoffenheimin keskiviikkona luvuin 4-2. Tosin joukkueella on hieman loukkaantumisten kanssa ongelmia, sillä sivussa ottelusta ovat Adam Lallana, Danny Ings, sekä Adam Bogdan. Nathaniel Clyneä ja Philippe Coutinhoakaan tuskin kentällä tänään nähdään.

Arsenal on puolestaan saanut levätä viikon ja lähtee otteluun paremmin palautuneena ja mahdollisesti Alexis Sanchezkin nähdään vihdoin kentällä.

Tämän kaksikon kohtaamiset ovat yleensä todella vauhdikkaita ja runsasmaalisia. Viimeisessä viidessä ottelussa ollaan nähty yhteensä 22 maalia. Yksi noista otteluista tosin päättyi 0-0. Kortteja on tullut vain 18, joten suhteellisen siistejä pelejä nämä ovat olleet.

Liverpool lähtee meidän silmissä pienoisena ennakkosuosikkina otteluun ja poimimmekin seuraavat kohteet iltapäivän otteluun Nordicbetin listalta:

  • Liverpool @2.19
  • Yli 3,5 maalia @2.32
  • Liverpool yli 1,5 maalia  @1.73

Muista myös osallistua kilpailuun, missä voit voittaa lippusi futisreissulle Saksaan. Katso ohjeet tästä linkistä.

 

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

Katso otteluita livenä NordicBetin sivuilta: https://www.nordicbet.com/fi/livebet

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here