Video: Liverpool voitti Hoffenheimin – juniorilupaukselta upea vapaapotkumaali

Liverpoolin 18-vuotias laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold teki upean vapaapotkumaalin tiistaina, kun Liverpool voitti Hoffenheimin Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen avausottelussa lukemin 2-1.

Alexander-Arnold vei Liverpoolin 1-0 vierasjohtoon ensimmäisellä puoliajalla fantastisella vapaapotkumaalilla. James Milner lisäsi johdon 2-0:aan toisella jaksolla. Milnerin laukaus otti kimmokkeen Hoffenheim-toppari Håvard Nordtveitin yläkropasta ja painui verkkoon. Kotiyleisö sai aihetta riemuun, kun Mark Uth kavensi 87. peliminuutilla loppulukemiksi 2-1.

Toinen osa pelataan 23. elokuuta Liverpoolissa. Katso avausottelun kohokohdat ja maalit videolta.

https://www.youtube.com/watch?v=YE5lQaTxnbI

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

6 Kommentit

  1. Hoffenheim pelas hyvin. Poolin vaparimaalia ei kovin moni veskari olis kiinni ottanut. Eri asia on oisko muurimiesten pitäny puskea pallo kun se ei muurin yli paljonkaan lentäny. Poolin toisessa maalissa tuurit oli kohdillaan kun pallo otti puolustaan ja painui yläpesään. Varsinkin ekalla jaksolla Hoffenheim oli parempi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here