KuPS hankki 193-senttisen venäläistopparin

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on hankkinut riveihinsä isokokoisen venäläispuolustajan. 193-senttinen keskuspuolustaja Igor Cheminava (26) saapuu torstaina Kuopioon ja liittyy seuran riveihin loppukauden 2017 kattavalla pelaajasopimuksella, joka sisältää myös seuran option seuraavasta pelikaudesta 2018.

Cheminava on Pietarin Zenitin juniorikoulun kasvatti ja häneltä löytyy vyöltään myös Venäjän nuorten maajoukkuepelejä. Kokemusta kovatasoisesta Venäjän pääsarjasta Cheminavalta löytyy neljän ottelun verran kasvattiseuransa Zenitin riveistä, minkä jälkeen mies on pelannut niin Sillamäe Kalevin kuin FC Vityaz Podolskin riveissä.

Pelaajaa koskevat kansainväliset pelilupa-asiat ovat asianmukaisessa kunnossa ja Cheminava on pelikelpoinen jo tulevana sunnuntaina 20.8.2017, kun Kuopion Palloseura saa Savon Sanomat Areenalle vieraaksi hallitsevan Suomen mestarin IFK Mariehamnin.

Lähde: KuPS:n tiedote

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here