Video: Liverpool-fanit sikailevat Barcelonassa – kaatavat ihmisiä suihkulähteeseen

Liverpool-fanit ovat osoittaneet turismin varjopuolia ennen tänään pelattavaa Mestarien liigan välieräottelua. 

Barcelona ja Liverpool kohtaavat illalla välieräparin avausosassa Barcelonan Camp Noulla. Ottelua varten Espanjaan on luonnollisesti matkannut suuri määrä intohimoisia Liverpool-kannattajia, joista osan käytös on nyt noussut julkisuuteen ikävässä valossa.

Muun muassa Twitterissä leviävillä videoilla näkyy, kuinka Liverpoolin kannattajat kaatavat uima-altaaseen viattomia ihmisiä vastoin heidän omaa tahtoaan. Paikallislähteiden mukaan kannattajat ovat joutuneet ongelmiin myös virkavallan kanssa, heiteltyään poliiseja oluttölkeillä.

Rikosilmoituksiltakaan ei ole vältytty, sillä joidenkin tietojen mukaan ainakin kuusi Liverpoolin kannattajaa on pidätetty epäiltynä kahden hotellityöntekijän pahoinpitelystä.

– Me laulamme ylpeästi, että olemme vallanneet Euroopan, mutta kohdelkaa tätä kaunista kaupunkia sillä kunnioituksella, jonka se ansaitsee. Käyttäytykää Liverpoolille sopivalla tavalla, Liverpoolin toimitusjohtaja Peter Moore kehotti Twitterissä.

Liverpool-fanit aiheuttavat pahennusta Espanjassa

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: FC Lahden Josu pamautti maailmanluokan kaukolaukausmaalin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here