FC Lahden taiturimainen Josu laukoi maailmanluokan osuman tiistai-iltana Veikkausliigassa. On kyllä uskomaton kuti!

FC Lahden ja VPS:n välinen ottelu päättyi tasalukemiin 1-1 (0-1). Vaasalaisten Steven Morissey vei vieraat johtoon juuri ennen taukoa. Upeilla laukauksilla aiemminkin ihastuttanut Josu kuitenkin tykitti 1-1-tasoitusmaalin 80. minuutilla – ja on hieno maali!

Veikkausliigaa on nyt pelattu 4-6 kierrosta ja sarjakärjessä on SJK 11 pisteellä. Kakkosena oleva Ilves on 10 pisteessä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Ilves kohtaa perjantaina vieraissa pahasti alakanttiin pelanneen HJK:n.