Ranskan pääsarjassa nähtiin sunnuntaina yllätys, kun RC Lens otti komean kotivoiton Paris Saint-Germainista.

RC Lensi kaatoi kotikentällään PSG:n numeroin 3-1 (2-1) Ligue 1:n kärkikamppailussa sunnuntaina.

Kotijoukkue Lens meni johtoon heti 5. minuutilla, kun Przemyslaw Frankowski osui. Vain muutama minuutti myöhemmin pariisilaisten Hugo Ekitike kuitenkin tasoitti numeroksi 1-1.

28. minuutilla syntynyt ottelun voittomaaliksi jäänyt 2–1-osuma oli komea. Lensin 22-vuotias belgialaishyökkääjä Loïs Openda harhautti täydellisesti PSG:n brassikapteeni Marquinhosin ja laittoi pallon verkkoon. Alexis Claude-Maurice viimeisteli 3–1-loppulukemat toisen jakson alussa.

Jere Urosen edustama Brest hävisi vieraskentällä Monacolle numeroin 1-0. Uronen pelasi Brestin laitapakkina 80 minuuttia.

Tappio oli PSG:lle sarjakauden ensimmäinen. PSG jatkaa kärjessä (17 ottelua, 44 pistettä), mutta Lens nousi voitollaan jo lähelle (17 ottelua, 40 pistettä). Brest on tällä hetkellä putoajan paikalla (17 ottelua, 13 pistettä).