Valioliigan maanantain ainoassa kamppailussa nähtiin pienimuotoinen yllätys, kun Brentford möyhensi Liverpoolia.

Brentford kaatoi kotikentällään Liverpoolin numeroin 3-1 (2-0) Valioliigassa maanantai-iltana.

Kotijoukkue Brentford meni 1–0-johtoon 19. minuutilla, kun kulmapotku kimposi Ibrahima Konaten jalasta omaan maaliin. Avausjakson lopulla Brentfordin Yoane Wissa heilutti verkkoa kahteen otteeseen. Ensimmäisen hylkäsi VAR, mutta toinen hyäksyttiin. Tauolle numeroissa 2-0.

Liverpool tuli väkevästi toiselle jaksolle, ja joukkue sai pallon maaliin kaksi kertaa. Darwin Nunezin maalin hylkäsi VAR, mutta Alex Oxlade-Chamberlainin osumaa VAR ei vienyt, 2-1.

Brentfordin Bryan Mbeumo kruunasi kotijoukkueen hieno illan tekemällä komean 3–1-osuman 84. minuutilla.

Liverpool jatkaa sarjakutosena 28 pisteellä, peräti 15 pistettä ja yksi ottelun enemmän pelanneena sarjakärki Arsenalia takana. Brentford nousi voitollaan seitsemänneksi. Valioliiga jatkuu heti tänään tiistai-iltana.