HJK ei kyennyt vastaamaan FC Barcelonan rynnistykseen täydellä Olympiastadionilla. HJK:n uuden yleisöennätyksen, 40 435, tehnyt ottelu ratkaistiin käytännössä jo ensimmäisen puolen tunnin aikana, kun ”Blaugrana” pommitti 4 maalia 24. minuuttiin. Nuoren Munir El Haddadin kaksi osumaa ja Sergi Roberton sekä Piquen veivät katalaanit tavoittamattomalle karkumatkalle ennen kuin Klubi pääsi ottelun rytmiin mukaan.

Pikkuhiljaa toisella puoliajalla HJK paransi esitystään ja pystyi luomaan paikkoja myös vieraiden maalille. Barcelona oli kuitenkin joukkueista selvästi vahvempi, eikä paremmasta ryhmästä jäänyt helteisenä lauantaina epäselvyyttä. Vieraat kaunistelivat vielä lukemia toisen puoliajan molemmissa päissä Marc Bartran ja Sandron maaleilla, ja lähtivät lopulta kotimatkalle 6-0 -voitto taskussaan.

Tekstin lähde: HJK.fi