Kiinan liigassa nähtiin melkoisen komea moukari, kun Dalian Yifangia edustava Ming’an Cui tykitti pallon näyttävästi maaliin.

Hebei CFFC kaatoi kotikentällään Dalian Yifangin lopulta numeroin 3-2 (0-1). Ming’an Cuin upea osuma syntyi 83. minuutilla, kun mies laukoi pallon komealla kaarella 30 metristä vasempaan yläpesään.

Kotijoukkue Hebei CFFC:n riveissä nähtiin pari monelle tuttua pelimiestä. Keskikentällä hääräsi entinen Barcelonan pelaaja ja pitkäaikainen Argentiinan maajoukkueen raataja Javier Mascherano. Hyökkäyksessä kehissä oli entinen Paris Saint-Germainen pelaaja ja niin ikään Argentiinan maajoukkueessa useasti esiintynyt Ezequiel Lavezzi.

Komea moukari yläpesään

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Sebastian Larsson tasoitti 96. minuutilla ja lensi tuuletuksen jälkeen suihkuun