Video: Karim Benzema on elämänsä aikana missannut ”muutaman” maalipaikan – Katso tästä parhaat palat

Ranskalainen Karim Benzema on pelannut Real Madridin riveissä 374 ottelua ja tehnyt niissä kiitettävät 183 maalia. Vaikka maali noin joka toiseen otteluun on hyvä lukema hyökkääjälle, on Benzemaa kritisoitu siitä, että hän on mokaillut avoimista paikoista liikaa. Tältä videolta pääset seuraamaan Benzeman videokoostetta, johon on koottu hänen huonoimmat viimeistely-yritykset.

Real Madrid kohtaa torstaina Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Fuenlabradan Copa del Reyssä ja Unibet antaa kertoimen 3.65 sille, että Benzema onnistuu tekemään ottelun ensimmäisen maalin.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here