Video: Giroudin fantastinen maali valittiin vuoden upeimmaksi – Katso tästä upeimmiksi valitut maalit vuosilta 2009-2017

Olivier Giroudin uskomaton maali Crystal Palacea vastaan on valittu vuoden hienoimmaksi maaliksi. Giroud teki skorpioni-potkuksi nimetyn maalinsa 1. tammikuuta Valioliigassa ja alla olevasta videosta pääset katsomaan Giroudin upean maalin. Giroudin maali tulee viimeisenä listalla ja sitä ennen pääset katsomaan vuosina 2009-2016 kauneimmiksi valittuja maaleja.

Giroudin edustama Arsenal kohtaa Swansean Valioliigassa lauantaina ja Unibet antaa kertoimen 3.80 sille, että Giroud tekee ottelun ensimmäisen maalin.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

9 Kommentit

  1. Sanoin jo silloin kun Giroud tämän maalin teki että jos tämä ei ole vuoden maali niin en tiedä mikä olisi voinut olla joten minä totta kai olin innoissani kun meni kuulin että tämä oli oikeesti voittanut.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here