28-vuotias Suomen maajoukkuehyökkääjä Joel Pohjanpalo teki taas sitä, minkä osaa parhaiten, eli laittoi palloja reppuun.

Venezia kaatoi kotikentällään Ternavan numeroin 2-1 (2-1) Italian Serie B:ssä lauantaina. Ottelun hahmo oli Venezian hyökkääjä Joel Pohjanpalo.

Pohjanpalo vei Venezian johtoon heti 9. minuutilla, mutta Ternavan Cesar Falletti tasoitti 37. minuutilla rankkarista. Pohjanpalo jatkoi loistovirettään pamauttamalla voittomaaliksi jääneen 2-1-osuman aivan avausjakson lopussa.

Surkean alkukauden jälkeen Venezia on osoittanut piristymisen merkkejä, sillä joukkue on voittanut kaksi ottelua putkeen. Pohjanpalo on tehnyt joukkueen neljä viimeisintä maalia.

Serie B:n kärjessä on Frosinore (14 ottelua, 31 pistettä). Venezia on puolestaan sijalla 17 ja karsijan paikalla (15 ottelua, 15 pistettä).