Australian tuhkimotarina päättyi – Argentiina puolivälieriin

MM-kisojen yksi suurimmista yllättäjistä, Australia, kohtasi parempansa lauantai-iltana. Lionel Messin johtama Argentiina oli liian vahva.

Argentiina voitti Australian numeroin 2-1 (1-0) MM-kisojen neljännesvälierissä lauantai-iltana.

Ottelun 1–0-osuma syntyi 35. minuutilla. Maalintekijänä oli loistavan pelin pelannut supertähti Lionel Messi, jonka kliininen sijoitus painui verkkoon. Argentiina hallitsi avausjaksoa, mutta Australia puolusti odotetun tiiviisti.

Argentiina lisäsi johtoaan 57. minuutilla. Australian maalivahti Mathew Ryan joutui kovan prässin kohteeksi, menetti pallon ja lopulta Julian Alvarez laittoi pallon reppuun, 2-0. Ottelu näytti jo etenevän Argentiinan rutiininomaiseen voittoon, mutta Australia ei luovuttanut.

Vaihtomies Craig Goodwinin kova kuti kimposi Enzo Fernandezin kautta omiin, ja tilanne oli 2-1. Australia sai luotua pari vaarallista tilannetta lopussa, mutta tasoitus jäi haaveeksi. Argentiina oli lähempänä lisäosumia.

Argentiina kohtaa puolivälierissä Hollannin perjantaina 9. joulukuuta.