Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.comAC Milan ja Inter pelasivat sunnuntaina 2-2 tasapelin Stadio Giuseppe Meazzalla yli 80 000 katsojan edessä. Inter onnistui nousemaan lisäajalla tasapeliin.

AC Milan siirtyi ottelussa 1-0 johtoon hieman ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä, kun espanjalaishyökkääjä Suso tykitti kotijoukkueen johtoon.

Italian maajoukkuekeskikenttäpelaaja Antonio Candreva toi Interin tasoihin 53. peliminuutilla, mutta Suso heilutti verkkoa toistamiseen vain viisi minuuttia myöhemmin vieden Milanin 2-1 johtoon.

Inter sai lisäajalla kulmapotkun. Inter-puolustaja Jeison Murillo sai jatkettua etutolpalle suuntautuneen kulmapotkun takatolpalla odottaneelle Ivan Perisicille, joka ohjasi pallon maaliin vieraskannattajien riemuksi.

AC Milan on 13 pelatun ottelun jälkeen Serie A:n sarjataulukossa kolmantena 26 sarjapisteellä ja Inter yhdeksäntenä 18 pisteellä. Juventus johtaa sarjaa 33 pisteellä.

Katso AC Milanin ja Interin välisen ottelun maalit alta tai tästä linkistä.