Video: Helsingborg putosi Allsvenskanista – fanit tulivat kentälle ja hyökkäsivät pelaajan kimppuun

helsingborg_halmstadHalmstads BK varmisti sunnuntaina 20.11. nousun Ruotsin pääsarjaan Allsvenskaniin, kun Helsingborgs IF kaatui ratkaisevassa toisessa nousukarsintaottelussa lukemin 2-1. Ottelun jälkeiset tapahtumat nousivat länsinaapurissa isoihin otsikoihin.

Kaikki näytti Helsingborgin kannalta hyvältä, kun Jordan Larsson vei Helsingborgin johtoon 82. peliminuutilla. Halmstad onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun 87. peliminuutilla ja voittomaali nähtiin, kun pelikellossa oli 90 minuuttia. Molemmista maaleista vastasi Marcus Mathisen. Halmstad nousi Allsvenskaniin yhteismaalein 3-2.

Dramaattinen loppuhetkien tappio oli liikaa Helsingborgin kannattajille. Ottelun jälkeen huppupäiset kotikannattajat ryntäsivät kentälle soihtujen kanssa ja oman osansa sai myös Helsingborgia valmentavan ruotsalaislegendan Henrik Larssonin poika Jordan. Fanit yrittivät repiä Larssonin pelipaidan päältä ja käyttäytyivät uhkaavasti.

– Olisin mennyt väliin, jos olisin nähnyt mitä hänelle tapahtuu. Fanien täytyisi hieman ajatella tekemisiään, Henrik Larsson sanoi Aftonbladetille tapahtuneesta.

– Jos he olisivat lyöneet, olisin lyönyt takaisin. Olisin saanut turpaani, mutta niin olisi osa heistäkin.

Perinteikäs Helsingborgs IF putosi Ruotsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle 23 pääsarjassa vietetyn vuoden jälkeen.

Katso video tapahtumista alta tai tästä linkistä.

https://www.youtube.com/watch?v=ZwtAzTBk1cs

Katso ottelun kaikki maalit alta tai tästä linkistä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here