Tänään Sonera Stadiumilla pelattiin maagista jalkapalloa, jossa vastaikkain oli kaksi kovaa Kakkosen joukkuetta.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla PS Kemi pääsi kokeilemaan maalintekoa kymmenisen kertaa, kun taas hitaasti syttynyt HIFK esitti alkupuolella vaisumpia esityksiä vetosuhteella 3-11.

Toisen puoliajan aikana HIFK:n pukukopissa on tapahtunut jotain maagista, sillä toiseen puoliaikaan joukkue asteli täysin uutena ryhmänä, joka loi enemmän maalipaikkoja ja siirsi ottelun painopisteen vierasjoukkueen päätyyn.

89 minuutin kohdalla maajoukkueringissä mukana ollut sekä muutaman a-maajoukkueottelun pelannut Ville Taulo viimeisteli ottelun loppulukemiksi 1-0, varmistaen näin HIFK:n nousun Ykköseen.

Katso alta video, kun HIFK:n fanit ryntäävät kentälle.