Valioliigan otteluennakot

On taas se aika kun kaikki jalkapalloromantikot voivat huokaista helpotuksesta. Maajoukkuetauko on ohi ja sarjat jatkuvat normaalisti. Englannin valioliigassa on täysi kierros viikonloppuna ja Puoliaika.com kertoo omat näkemykset lauantain otteluiden analyyseista ja lopputuloksista.

 

Newcastle – Liverpool

Newcastlella on ollu erittäin hyvä draivi viime aikoina ja varsiinkin ranskalainen Loic Remy on näyttänyt osaamistaan. 3 maalia kahdessa pelissä kertoo, että maalintekijä on tällä hetkellä erittäin kuuma pelaaja. Kuumista pelaajista puheenollen myös Luis Suarez on tehnyt saman verran tehoja ja on erittäin nälkäinen maalintekijä oltuaan alkukauden pelikiellossa, koska hän puraisi Chelsean puolustajaa Branislav Ivanovichia kädestä viime kauden lopussa.

Poissaolot joukkueilla ovat yhtä kepeät. Newcastlella poissa on Coloccini, Haidara, R Taylor ja S Taylor. Liverpoolin poissaololistaa koristavat Aspas, Coates ja Coutinho. Allen, Johnson ja Cissokho ovat mahdollisesti pelikunnossa. Kaiken kaikkiaan vierailijat ovat parempi joukkue, joten Puoliaika veikkaa lopputulokseksi 1-3.

 

Arsenal – Norwich

Tässä pelissä ei voittajasta ole kahta sanaa. Norwich on tehnyt vain viisi maalia tällä kaudella. Arsenal varma voittaja luvuin 3-0.

 

Chelsea – Cardiff

Chelsea on ollut erittäin vahva viime peleissä. Tämä jatkuu myös tänään, sillä Fernando Torres palaa takaisin pelaavaan kokoonpanoon yhden pelin pelikiellon jälkeen. Chelsean peräsimessä oleva Jose Mourinho on kertonut lehdistössä, että hän on erittäin innoissaan ”uudesta Torresista” ja tämä tuleekin saamaan vastuuta tulevissa peleissä. Maalihanat auki Torresille ja Chelsea vääntää vahvan 2-0 voiton.

 

Everton – Hull City

Everton on ollut tällä kaudella kotona varma joukkue, eikä sitä ole voitettu Goodison Parkilla kertaakaan. Tämä trendi jatkuu myös tänään. Vaikka Hull on ollut erittäin positiivinen yllätys nousijajoukkueeksi, on silti peli ollut hieman heikompaa mitä sarjataulukko kertoo. Seitsemässä pelissä kuusi tehtyä maalia ja seitsemän päästettyä. Puoliaika rankkaa Evertonin 2-0, tai 3-1 voittajaksi tästä otteluparista.

 

Manchester United – Southampton

Tässä kohtaamisessa on kaikki avoinna. Manu on raapinut kuudesta viimeisestä ottelusta 7 pistettä, kun Southampton on saanut samassa ajassa 11 pistettä kasaan. Molemmat ovat tehneet kuusi maalia, mutta päästetyissä on selkä ero. Southampton on päästänyt vain kaksi maalia, kun ManU on päästänyt 8 maalia. Southampton ei ole päästänyt viimeiseen neljään peliin maaliakaan ja nyt he mahdollisesti saavat ykkösmaalivahdin Artur Borucin luukulle.

Veikkauksemme tässä on 1-2 Southamptonille. Tämä on ison riskin veikkaus, mutta ei mitenkään mahdoton

 

Stoke – WBA

Tähän peliin on vaikea sanoa mitään. WBA:n poissaololistan vuoksi veikkauksemme on 1-1 ja pelillisesti tylsää katsottavaa. Meidän toimistomme ikkunasta näkee, kun lehdet tippuvat. Se tulee olemaan jännempää kuin tämä peli.

 

Swansea – Sunderland

Sunderland on aloittanut kautensa todella surkeasti. Nolla voittoa, yksi tasuri ja kuusi tappiota. Viisi tehtyä maalia ja 16 päästettyä maalia. Entinen luotsi Paolo Di Canio sai kenkää ja hänen tilalleen tullut Gus Poyet ei ole varsinaisesti sateentekijä. Molemmilla joukkueilla on loukkaantumishuolia, mutta Swansean aikaisemmat esitykset ovat olleen sen verran tasaisia, että voitto tulee tästä pelistä. Diesel lähtee hitaasti liikenteeseen, mutta sitä on vaikeampi pysäyttää kun homma toimii. Swansea voittoon 3-0

 

West Ham – Manchester City

West Ham lähtee peliin ilman Andy Carrolia, Alou Diarraa ja James Collinsia, kun taas Cityltä puuttuu Vincent Kompany sekä Martin Demichelisiä. Molemmat joukkueet ovat todella ennalta-arvaamattomia, joten tähän on paha sanoa juuta eikä jaata. Riita poikki ja voita väliin: 2-2?

 

Edellinen artikkeliTeemu Pukki: ”Minun tarvitsee kehittää fysiikkaani”
Seuraava artikkeliVideo: HIFK nousi Ykköseen