lukas hradecky parhaaksi maalivahdiksi puoliaika

Lukas Hradecky lensi suihkuun Leverkusenin kohdatessa Dortmundin sarja-avauksessa. Punainen kortti tuli ottelun viimeisillä minuuteilla.

Lukas Hradeckyn kausi 2022–2023 Bundesliigassa ei saanut ruusuista alkua. Leverkusenin tähtiveskari lensi ottelusta pihalle toisen puoliajan toisella lisäminuutilla. Dortmund johti ottelua 1–0, joten punainen kortti ei ainakaan auttanut Leverkusenia kirivaiheessa.

Hradeckyn punainen kortti oli hyvin pienestä kiinni. Turkulaisen palloilun kasvatti koski epähuomiossa käsillään palloon hieman rangaistusalueen ulkopuolella. Videotarkistuksen jälkeen ottelun tuomari nosti Hradeckylle punaisen kortin, ja Leverkusenin oli laitettava yksi kenttäpelaajistaan maaliin.

Ottelussa ei nähty enempää lisäosumia, vaan Dortmund voitti ottelun Marco Reusin ainoaksi jääneellä maalilla.