Video: Hollannilta dramaattinen tasoitus – Huuhkajille kovat vastukset B-sarjaan!

Hollannilta nähtiin upea nousu, kun se kohtasi Saksan Gelsenkirchenissä pelatussa Kansojen liigan A-sarjan ottelussa.

Saksan ja Hollannin välisen ottelun panokset olivat ennakkoon varsin selkeät. Saksa oli jo varmistanut putoamisensa Kansojen liigan B-sarjaan, kun taas Hollanti tarvitsi tasapelipisteen noustakseen lohkonsa voittoon.

Isäntäjoukkue Saksa oli selkeästi sisuuntunut surkeasti sujuneesta Kansojen liiga -taipaleesta, sillä Hollanti oli selkeästi alakynnessä läpi ottelun.

Valkopaitaisen Saksan hallinta realisoitui myös tulostaululla, kun joukkue karkasi 20 minuutissa kahden maalin johtoon Timo Wernerin ja Leroy Sanen maaleilla.

Ottelun lopussa Hollanti kuitenkin osoitti, että se tekee vahvasti nousua takaisin jalkapallomaailman terävimmälle huipulle. Ensin Quincy Promes kavensi komealla laukauksella kun kello näytti 85 minuuttia ja viisi minuuttia myöhemmin oli Virgil van Dijkin vuoro iskeä.

Komealla tavalla pallon ohi Manuel Neuerin jatkanut van Dijk nousi Hollannin suureksi sankariksi, sillä maali toi Hollannille kaivatun tasapelipisteen. Voiton myötä se nousi lohkonsa voittajaksi ohi Ranskan.


Huuhkajille kovia vastuksia

Hollantia vastaan dramaattisella tavalla sulanut Saksa putosi B-sarjaan seuraavaan Kansojen liigaan. Lohkoarvonnoista riippuen Joachim Löwin johtama ryhmä saatetaan nähdä myös Suomessa, sillä Huuhkajat nousivat samaiseen B-sarjaan voitettuaan oman lohkonsa C-sarjassa.

Saksan lisäksi myös Islanti, Puola sekä Kroatia putosivat Huuhkajien seuraksi B-sarjaan. Lisäksi sarjassa säilyivät Tshekki, Itävalta sekä Wales, jonka lisäksi tänään pelattavan Ruotsi-Venäjä ottelun häviäjä jatkaa B-sarjassa.

Myös loput B-sarjaan nousevat maat ratkeaa tänään, kun C-sarja pelataan päätökseen.

Hollannilta nähtiin huikea nousu Gelsenkirchenissä

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä

– – – – – 

Katso myös: Video: Virgil van Dijk lohdutti kyynelehtivää tuomaria

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here