Veikkausliigassa pelattiin keskiviikkoiltana toiseksi viimeinen kierros. Roope Riski nosti voittomaalillaan HJK:n piikkipaikalle.

HJK kaatoi HIFK:n numeroin 1-0 (0-0) Stadin derbyssä keskiviikkoiltana. Ottelun ainoa maali nähtiin 77. minuutilla, kun Roope Riski viimeisteli maalinedustalta voitto-osuman. Samaan aikaan KuPS pelasi 2-2-tasapelin SJK:n vieraana.

Klubi nousi sarjakärkeen, ja joukkueella on kasassa 58 pistettä (maaliero +22). Kuopiolaisilla on kasassa 57 pistettä (maaliero +26). FC Inter nousi kolmanneksi (45 pistettä, maaliero +16). SJK on neljäntenä (45 pistettä, maaliero +8).

Sunnuntaina pelattavalla päätöskierroksella KuPS isännöi HJK:ta. KuPS tarvitsee kotivoiton noustakseen mestariksi. FC Inter isännöi puolestaan SJK:ta, ja turkulaisille riittää tasapeli pronssimitaliin.

KTP putoaa Ykköseen, ja AC Oulu karsii paikasta Veikkausliigaan RoPS:n kanssa. VPS varmisti jo aiemmin paluunsa Veikkausliigaan muutaman kauden tauon jälkeen.

— —
KATSO MYÖS: Video: RoPS etenee Veikkausliigan karsintoihin – Simo Roiha puski voittomaalin TPS:n verkkoon