AC Milan jatkaa erinomaisia otteitaan Serie A:ssa. Joukkue on voittanut kymmenestä sarjaottelustaan yhdeksän ja pelannut kerran tasan.

AC Milan kaatoi Torinon numeroin 1-0 (1-0) San Sirolla tiistai-iltana Serie A:ssa.

Ottelun ainoa maali syntyi jo 14. minuutilla. AC Milan sai kulmapotkun, ja Rade Krunic jatkoi pallon maalinedustalle, missä Olivier Giroud viimeisteli voittomaaliksi jääneen osuman.

Giroud vaihdetiin kentältä 87. minuutilla, ja tilalle tuli Zlatan Ibrahimovic. Zlatan oli ottelun hahmo edellisellä kierroksella tehoilla 1+1, jonka lisäksi hän teki pitkän uransa ensimmäisen oman maalin.

20 joukkueen Serie A:ta on pelattu nyt 9-10 kierrosta ja AC Milan on sarjakärjessä 28 pisteellä. Yhden ottelun vähemmän pelannut Napoli on toisena 25 pisteellä. Viimeisen vuosikymmenen kestomestari Juventus on keskikastissa 15 pisteellä.