Video: Harkintakyky petti jälleen – Mosalle hölmö punainen kortti

Torstain hölmö punainen alleviivaa Mosan kiistanalaista ja kuumaa luonnetta, joka on aiemminkin johtanut ongelmiin.
Vakuuttavasti Veikkausliigan kärkipaikalla porskuttava HJK isännöi eilisellä kierroksella sarjapaikkansa puolesta taistelevaa IFK Mariehamnia. Tuloksellisesti ottelu eteni ennakko-odotusten mukaan, kun HJK jyräsi rutiinilla 2-0 kotivoittoon Nikolai Alhon ja Klaussin maaleilla.
Ottelun puhuttavin episodi koettiin Klubin maalien välissä, 77. peliminuutilla. Tilanne sai alkunsa, kun Mosthagh ”Mosa” Yaghoubi rikkoi sivurajan tuntumassa IFK:n Robin Sidiä. Tilanteesta varoituksen saanut Mosa kuumeni totaalisesti ottelua tuominneelle Joni Hyytiälle, joka passitti keskikenttätaiturin riittävän pitkän protestoinnin jälkeen aikaisen suihkun puolelle toisella keltaisella kortilla.

Ongelma- vai tähtipelaaja?

Mosa on yksi suomalaisen jalkapallon kiistellyimmistä henkilöistä. Maine ei suinkaan ole tuulesta temmattu, vaan miehen ristiriitaiset tempaukset tarjoavat runsaasti katetta hänestä liikkuville puheille.
Toisaalta Mosa on upeita kaukolaukauksia pommittava keskikentän sielu, joka auttaa kiusattuja koululaisia, mutta tohori Jekyllin tapaan hänellä on toinenkin puoli.
Ajoittain ulos pääsevä Mr. Hyde pitää huolen siitä, että Mosa pysyy otsikoissa ja futisfanaatikkojen huulilla. Viime vuosien aikana hän on ehtinyt aiheuttaa useita kohuja, muun muassa avautumalla Instagramissa penkkikomennuksesta pelatessaan RoPSin riveissä. Kuluvalla kaudella Mosa nousi lehtien palstoille väitetyllä riidalla HJK-luotsi Mika Lehkosuon kanssa.

Mosan hölmö punainen näkyy videolla ajassa 04:38 ja eteenpäin

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.
– – – – – – – 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here