Ykkösessä pelaava Grankulla IFK oli lauantaina 21.1. pelatussa Suomen Cupin C-lohkossa lähellä todellista jymy-yllätystä Veikkausliigassa viime kaudella kymmenenneksi sijoittunutta Helsingin IFK:ta vastaan.

Erittäin pirteästi koko ottelun pelannut ja pelisuunnitelmaansa noudattanut GrIFK siirtyi ottelussa 1-0 johtoon Daniel Langhoffin maalilla. Juho Pirttijoki puski HIFK:n tasoihin toisella puoliajalla. GrIFK teki 2-1 johtomaalin 88. peliminuutilla, kun Daniel Langhoff iski toisen maalinsa. Mika Väyrysen unelmakuti lisäajan kolmannella minuutilla riitti kuitenkin pelastamaan HIFK:n todelliselta nöyryytykseltä.

Carljohan Eriksson esiintyi HIFK:n maalilla vakuuttavasti läpi ottelun. Ilman 21-vuotiaan maalivahdin torjuntoja GrIFK olisi voinut latoa taululle todella härskit lukemat.

Katso ottelun kooste alta tai tästä linkistä.