Puoliaika.com otteluennakko: Juventus – Lazio

puoliaika-serie-a-jalkapallo-puoliaika

Serie A:n kärkisijaa pitävä Juventus isännöi neljäntenä olevaa Laziota kello 13:30 alkavassa ottelussa.

Juventus hävisi hieman yllättäen todella ala-arvoisella suorituksella Fiorentinalle vieraissa. Koko kauden upeasti pelannut Juventus oli hieman hätää kärsimässä läpi ottelun. Lazio puolestaan on kolmen ottelun voittoputkessa ja tulee tänään haastamaan Juventuksen tosissaan.

Isännillä on tänään 5 isoa poissaoloa, kun Dani Alves on loukkaantunut, Alex Sandro ja Stefano Sturaro kärsivät pelikiellosta ja kaksikko Mehdi Benatia-Mario Lemina ovat edustamassa maataan Afrikan mestaruusturnauksessa. Vierailta puuttuu Senad Lulic ja Keita.

Juventuksen puolustus on tänään hieman kovilla, sillä heillä ei ole Sandroa tai Alvesia auttamassa. Erityisesti Lazion Ciro Immobile tulee tänään tekemään tuhojaan Juven puolustuksessa. Tosin eipä isäntien Gonzalo Hiugain jää yhtään Immobilestä jälkeen. Tästä duosta löytyy varmasti tämän illan ratkaisija, joko hyvässä tai huonossa.

Odotamme erittäin vauhdikasta ja maalirikasta ottelua, josta ei tunnetta puutu.

Poimimme Betssonin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Yli 2,5 maalia @1.80

Yli 5,5 keltaista korttia @2.25

Yli 3,5 maalia @3.05

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!