ligue111

Monacolla oli jälleen mahdollisuus nousta yksin Ranskan Ligue 1-kärjeksi, kun PSG oli kuronut itsensä perjantaisella Angers-voitollaan punavalkoisten rinnalle 74 pisteeseen. Sunnuntain kotiottelussa vastaan asettui Dijon, jonka piti olla pelkkä suupala mestaruutta jahtaaville monacolaisille.

Ottelusta muodostui kuitenkin vaikea, ja vierasjoukkue menikin johtoon veteraanihyökkääjä Cédric Varraultin maalilla. Marokkolainen Nabil Dirar toi isännät tasoihin 69. minuutin kohdalla.

Kotijoukkueen voittomaalin iski upealla vapaapotkullaan vaihdosta 60. minuutin kohdalla kentälle tullut Radamel Falcao.

Monaco johtaa Ranskan liigaa kolmen pisteen turvin ennen PSG:tä. Kolmantena majailee Nice, joka voitti omassa ottelussaan Nancyn 3-1. Sarjaa on pelaamatta kuusi kierrosta.