Puoliaika.com otteluennakko: Maanantain Veikkausliiga-kierros

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Tänään pelataan kaksi Veikkausliigan ottelua, kun Inter matkustaa Kuopioon KuPS:n vieraaksi ja RoPS saa vastaansa VPS:n. Ottelut alkavat kello 16.00

KuPS – Inter

Erittäin vahvasti viime viikolla pelannu Inter lähtee tänään hakemaan kauden toista voittoa ajoittain heikohkosti HJK:ta vastaan pelaneelta KuPS:lta. Inter voitti viime ottelussa RoPS:n 6-2, joten hyökkäysvoimaa turkulaisilta Furuholmin ja Kuqin muodossa löytyy.

KuPS:n peli HJK:ta vastaan olisi voinut olla parempaa, vaikka KuPS olikin lähellä tasoittaa. Silti odotimme heiltä hieman parempaa peliä ja Klubin haastoa. Kuopiolaisten pelin saattoi sekoittaa täysin väärin puhallettuun pilkkuun klubin hyväksi. Tänään on kuitenkin uudet haasteet edessä ja vastassa on taas todella kova joukkue.

Uskomme, että tänään tullaan näkemään maaleja, vaikka kotijoukkueen puolustus tuleekin makaamaan alhaalla. Silti Interin hyökkäys on niin vahva, ettei edes bussitus tule tähän auttamaan.

Poimimme seuraavat kohteet otteluun Unibetlin listalta:

 • Inter @3.10
 • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.90
 • Yli 2,5 maalia @2.25
 • Yli 2,5 korttia @1.76

RoPS – VPS

RoPS ja VPS ovat aloittaneet kautensa todella huonosti. Kotijoukkue sai Interiltä käkeen 6-2 ja VPS:n maalisuhde on kahden ottelun jälkeen 1-8. Viimeisimmässä ottelussa HJK vei Vepsua 5-0.  Molempien joukkueiden pitäisi pystyä parempaan, mutta laitetaan nämä tappiot alkukankeuden piikkiin.

Tänään toinen joukkueista saa avauspisteet ja uskomme, että molemmat tulevat täysiä otteluun mitään säästelemättä. Tämä saattaa johtaa muutamaan kortin ottoon.

 

Tämän päivän ottelu on erittäin ympäripyöreä, eikä voittajasta pysty sanomaan juurikaan. Tästä syystä veikkaammekin Unibetin listalta seuraavat kohteet:

 • Molemmat joukkueet tekevät maalin @2.10
 • Yli 1,5 maalia @1.50
 • Yli 2,5 korttia @1.62

 

unibet

Muista myös Unibetin Eurofutisarvonta!

Oletko onnekas? Aseta 10€ tai enemmän Live-vedonlyönnissä mihin vain suurimmista Euroopan liigoista ja saat lipun arvontaamme! Viisi onnekasta pelaajaa voittavat 100€ ilmaisvedon, kaikkiaan 100 palkintoa on jaossa.

Miten homma toimii?

 • Ilmoittaudu alla osallistuaksesi.
 • Aseta yksi 10€ tai enemmän live veto osallistuville liigoille*, vähintään kertoimella 1.40, joko 15., 16. tai 17. huhtikuuta.
 • Osallistut automaattisesti arvontaamme! 
 • Kaikki voittajat saavat Vapaita Vetoja tiistaina 18. huhtikuuta ja he saavat ilmoituksen Minun Viesteissäni.

*Mukana olevat liigat: Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Jupiler Pro League, SuperLigaen, AllSvenskan, Eliteserien.

Numero Palkinto
1.-5. 100€ ilmaisveto
6.-20. 50€ ilmaisveto
21.-50. 25€ ilmaisveto
51.-100. 10€ ilmaisveto

Onnea matkaan!