Video: Dortmund menetti neljän maalin johtoasemansa Ruhrin derbyssä

Dortmundin peli ei ole sitä mitä se lähivuosina oli. Joukkue on voittanut viimeksi Bundesliiga-ottelun 30.9 ja valmentaja Peter Boszin pesti alkaa olla jo uhattuna.

Eilen Dortmund oli kuitenkin katkaisemassa voitottomien otteluiden putken, kun he johtivat tunnin kohdalla Schalkea 4-0. Schalke kuitenkin nousi kuitenkin upeasti tasoihin ja on nyt sarjataulukossa kolmantena. Dortmund on puolestaan viidentenä, kahdeksan pistettä kärjen takana.

Katso Ruhrin derbyn kooste videosta:

http://www.dailymotion.com/video/x6ak7qn

Ensi viikon lauantaina Dortmund matkustaa Leverkusenin vieraaksi ja joukkueen sisällä kaikki ei ole ihan kunnossa. Leverkusen on tähän otteluun suosikki, sillä Dortmundin maalikuningas Pierre-Emerick Aubameyang kärsii pelikiellosta. Leverkusenin voitto saa Unibetiltä kertoimeksi 2.38.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here