Vetosampon futistriplaus – päivä 1: Triplaukseen eväät Ranskanmaalta

Tämän perjantain triplaukseen ei ole massiivista tarjontaa, mutta Ranskan kentillä onneksi pelataan useampi ottelu. Näistä saatiin kasaan parin matsin tiukka kombo.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

AS Nancy – Valenciennes FC

Ensimmäinen kohde tulee Ranskan kakkostasolta, jossa sarjan keskikastissa oleva Nancy haastaa muutaman pisteen edellä olevan Valenciennesin. Illan vierasjoukkue tunnetaan todella puolustavana joukkueena ja se onkin päästänyt vain 11 maalia 19 otteluun. Tämä on sarjan paras saldo. Nancy on vahva kotijoukkue ja tänään ennakkosuosikki kertoimissa, mutta mukavalla tasoituksella kestää lyödä Valenciennesiä.

Stade Rennais – Marseille

Toinen ja suuremmalla kertoimella oleva kohde tulee sen sijaan Ranskan pääsarjan, Ligue 1:n ainoasta ottelusta. Molemmat joukkueista ovat pelanneet hyvän kauden ja täydentävät PSG:n kanssa kärkikolmikon. Ottelusta voidaan odottaa hyvinkin tasaista vääntöä, mutta maaliodottama on kertoimien valossa laskettu alas. Uskon kuitenkin molempien onnistuvan maalinteossa ja täten on saumaa yltää myös vähintään kolmeen maaliin.

TRIPLAAMAAN!

Video: Neymar teki nätin maalin Ranskan Liigacupissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here