Video: Cristiano Ronaldolta hieno ele Paulo Dybalalle

Cristiano Ronaldolta nähtiin kaunis ele Paulo Dybalan suuntaan, kun Juventus kaatoi Sassuolon sunnuntain Serie A -kierroksella.

Ronaldon lisäksi Emre Can ja Sami Khedira maalasivat Juventukselle 0-3 voitossa. Kun Ronaldo iski Juven 0-2 johtomaalin ottelun 70. minuutilla, tuuletti hän tekemällä etusormestaan ja peukalostaan ”maskin” kasvoilleen.

Tuuletus on Juventuksen argentiinalaistähti Paulo Dybalan bravuurituuletus, jolla Ronaldo osoitti sympatiaansa Dybalaa kohtaan.

Kolmella edellisellä kaudella Dybala pommitti yhteensä peräti 52 maalia pelkästään Serie A:ssa, mutta Ronaldon saapumisen jälkeen argentiinalaisen ruuti on ollut litimärkää. 20 sarjaottelussa Dybala on onnistunut viimeistelemään ainoastaan kaksi maalia.

– Cristiano on älykäs henkilö, joka osaa lukea pukuhuoneen tilanteen. Dybala on saattanut kärsiä Ronaldon saapumisesta Juventukseen ja tämä ele osoittaa kaunista ystävyyttä, Paolo di Canio kommentoi tilannetta Calcio Mercatolle.

Ronaldolta hieno ele Dybalalle

https://twitter.com/Cr7Fran4ever/status/1094700237829083138

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Lue myös: La Liga -seura kritisoi tuomaritoimintaa virallisella tiedotteella

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here