La Liga -seura kritisoi tuomaritoimintaa virallisella tiedotteella

La Ligan putoamistaistoon ajautunut Celta Vigo kritisoi tiedotteesaan voimakkaasti lauantain Getafe-otteluun tuomioita.

Tiukasti Mestarien liigaan oikeuttavista paikoista taisteleva Getafe nappasi tärkeän voiton, kun se kaatoi Celta Vigon lauantain La Liga -kierroksella maalein 3-1. Vaikka Getafen Jaime Mata osuikin kahdesti ja tarjosi syötön Jorge Molinan maaliin, nousi ottelun puhutuimmaksi hahmoksi erotuomari Pablo Gonzalez Fuertes. 

Fuertes tuomisti Hugo Mallon kontaktin jälkeen jokseenkin kevyen rangaistuspotkun Getafelle, jonka lisäksi hän passitti Maxi Gomezin suihkuun La Liga -historian nopeimmilla keltaisilla korteilla. Lisäksi Fuertesilta jäi viheltämättä pilkku Celtalle, kun pallo osui selkeästi Getafe-puolustajan käteen rangaistusalueen sisällä.

Tärkeän ottelun häviäminen useiden kyseenalaisten tuomioiden jälkeen sai tunteet kuohahtamaan Celta Vigon leirissä, joka ilmeni muun muassa seuran virallisilla nettisivuilla julkaistussa tiedotteessa.

– Miksi ottelun tuomari ei puuttunut virheisiin, joista osa oli selvempiä kuin (Maxi) Gomezin historian nopeimmat keltaiset kortit. Ihmettelemme myös, miksi tuomari tai VAR ei nähnyt selvää käsivirhettä heidän rangaistusalueella toisella puoliajalla. Miten on mahdollista, että noin selvä ja tärkeä virhe jää huomaamatta?

Celta Vigo kritisoi muun muassa Maxi Gomezin ulosajoa

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – – –

Katso myös: Video: Atletico-fanit eivät unohda – Courtois joutui rottasateeseen

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here