Alkukaudella runsaasti kritiikkiä saanut Kepa jatkoi heikkoja otteitaan, kun Chelsea ja Southampton tasasivat pisteet.

Chelsea näytti marssivan kolmen pisteen voittoon Southamptonista lauantain Valioliiga-kierroksella, kun Timo Werner osui kahdesti ensimmäisen puolituntisen aikana. Hieman ennen taukovihellystä Danny Ings kavensi lukemiksi 2-1.

Southamptonin tasoituksen voi laittaa pitkälti Chelsea-veskari Kepan piikkiin. Maailman kallein maalivahti liukui ulostulossaan pallosta ohi ja Southamptonin Che Adams pääsi kuittaamaan tasoituksen.

Pari minuuttia myöhemmin Kai Havertz vei Chelsean jälleen johtoon, mutta Southampton kiri vielä tasoihin lisäajan toisella minuutilla Jannik Vestergaardin tekemällä maalilla.