Coolbet, Premier League, Valioliiga, Puoliaika, Puoliaika.com, Jalkapallo,

Bournemouthin ja Liverpoolin välillä käydyssä Valioliigakamppailussa nähtiin suurta draamaa. Jürgen Kloppin valmentama Liverpool johti ottelua toisella jaksolla jo 3-1. Kotijoukkue taisteli itsensä uskomattomasti kuitenkin yliajalla 4-3 voittoon.

Ottelun toisella jaksolla nähtiin myös tilanne, joka ihmisen silmällä näytti selvältä maalilta, mutta maaliviivateknologia kertoi tuomion olevan negatiivinen. Liverpoolin kulmapotku kiersi Bournemouth-veskari Artur Borucin käsiin, joka sai pallon kunnolla haltuunsa vasta ollessaan maalin sisällä.

Tässä Valioliigan maaliviivateknologian tuomio:

Katso tästä ottelun maalit. Toisessa videossa Chelseasta Bournemouthissa lainalla olevan Nathan Akén voittomaali toisen jakson yliajalla. (Jos video ei toimi, niin katso se tästä.)