Puoliaika.com otteluennakko: Basel – Arsenal

mestarien liiga

Champions League otteluennakko, jalkapallo, futis, fudis, puoliaika.com, Mestarien Liiga

Murskavoiton West Hamista napannut Arsenal matkaa tänään Baselin vieraaksi Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisen kierroksen ottelussa.

Vaikka tykkimiehet ovat jo jatkopaikkansa varmistaneet, on silti pelissä vielä lohkovoittajan paikka. Arsenal on jaetulla ykkössijalla PSG:n kanssa ja tänään Arsenal on pakkovoiton edessä, mikäli haluaa ottaa kärkipaikan. Sekään ei välttämättä tosin riitä, mikäli PSG voittaa oman ottelunsa. Basel puolestaan taistelee paikasta Eurooppaliigaan, joten tänään nähdään nälkäisesti taisteleva kotijoukkue

Arsenalilta on tänään poissa todella paljon avainpelaajia loukkaantumisten takia. Todennäköisesti sivussa on tänään ainakin Danny Welbeck, Per Mertesacker, Chuba Akpom, Hector Bellerin ja Mathieu Debuchy. Oliver Giroudin tilanne on vielä auki. Baselilla ei ole mitään merkittäviä poissaoloja.

Yksi mielenkiintoinen kohtaaminen nähdään, kun veljekset Taulant ja Granit Xhaka ottavat mittaa toisistaan keskikentällä. Mielenkiintoistahan näissä veljeksissä on se, että he pelaavat myös eri maajoukkueissa. Taulant pelaa Albanian väreille, kun taas Granit Sveitsille.

Itse ottelun voittaja tulee mitä todennäköisemmin olemaan Arsenal, vaikka Basel ei tehtävää helpoksi tykkimiehille tule tekemään. Pistekin todennäköisesti tulisi riittämään isännille, joten heidän puolustus varmasti pelaa matalalla ja tiiviinä. Mikäli Arsenal onnistuu ensimmäisenä maalinteossa, muuttuu peli täysin.

Poimimme Coolbetin listalta seuraavat kohteet illan otteluun:

Arsenal @2.22

Alle 2,5 maalia @2.01

HT/FT X/2 @5.40

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here