Video: Bayern München runnoi harkkamatsissa poskettomat 27 maalia!

Bayern München 27-0

Bayern München avasi harjoituskautensa miltei koripallolukemilla. Amatöörijengi FC Rottach-Egern otti pataan peräti 27-0.

Saksan alimmalla sarjatasolla höntsäävä paikallisvastustaja toivotti hallitsevan mestarin tervetulleeksi kotikentälleen, ja tupa oli luonnollisesti täynnä. Peli oli tietenkin selvä jo ennen kuin se ehti alkaa. Bayern päätti pistää vielä paremmaksi neljän vuoden takaisesta kohtaamisesta, jolloin loppunumeroiksi nuijittiin 23-0.

Tauolle siirryttiin tilanteesta 18-0. Rottach tsemppasi toisella puolikkaalla ja sai rajoitettua takaiskut yhdeksään. Verkko heilui siis keskimäärin reilun 3 minuutin välein. Bayernin Jamal Musiala, Mathys Tel sekä Marcel Sabitzer tuikkasivat kukin viisi häkkiä – viime kauden ManU-laina Sabitzer teki omansa vain 22 minuutin sisällä.

Urheilullisesti harjoitusottelu toimi siis lähinnä Bayernin viimeistelyharjoituksina, mutta pienelle divarijoukkueelle kohtaamisen arvo oli toisaalla. Juniorit pääsivät saattamaan suuret idolinsa kentälle ja somessa ottelua hehkutettiin ”tuloksesta huolimatta kauden ehdottomana kohokohtana”.

Katso Bayernin maalintekoharjoitukset 27-0-voitossa

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliMM-kisat käyntiin huomenna – katso otteluohjelma ja infopaketti!
Seuraava artikkeliKlassikkovideo: Ronaldinho avaa Barcelona-maalitilinsä hekumallisella pommilla

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän