Klassikkovideo: Ronaldinho avaa Barcelona-maalitilinsä hekumallisella pommilla

Ronaldinho siirtyi Barcelonaan tällä päivämäärällä 20 vuotta sitten. Barça maksoi hymyhuulesta 30 miljoonaa euroa PSG:lle. Ensimmäinen maali katalaanien paidassa ei unohdu koskaan!

Ronaldo de Assis Moreira eli Ronaldinho Gaucho eli kavereiden kesken Ronaldinho jäi historiaan yhtenä taitavimmista ja monipuolisimmista pelaajista. Vaikka hänen kykynsä luoda tilaa ja maalipaikkoja muille pelaajille oli vertaansa vailla, futiksen ystävät muistavat hänet eritoten pyörryttävistä kikoista sekä millintarkoista kaukolaukauksista.

Ensimmäinen maali Barcelonassa oli hyvä osoitus molemmista. Se syntyi 3. syyskuuta 2003 La Liga -ottelussa Sevillaa vastaan. Saatuaan pallon maalivahdilta omalla kenttäpuoliskollaan, Ronaldinho paahtoi keskikentän läpi kuin höyryjuna ja höpläytti mennessään pari Sevilla-pelaajaa. Tämän jälkeen hän latasi pallon 30 metristä yläriman kautta maalin kattoon. Sanovat, että rima tärisee Camp Noulla edelleen.

Viiden Barcelonan kautensa aikana Ronaldinho tykitti 207 ottelussa 94 kaappia. Tänä aikana joukkue voitti La Ligan kahdesti ja Mestarien liigan kertaalleen. Vuonna 2005 brassi pokkasi myös lähes kaikki mahdolliset henkilökohtaiset palkinnot Ballon d’Orista lähtien.

Ronaldinho aloittaa maalinteon Barcelonassa tyylillä

https://twitter.com/Football__Tweet/status/1681551431780712448

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliVideo: Bayern München runnoi harkkamatsissa poskettomat 27 maalia!
Seuraava artikkeliVideo: Håland paukuttaa yhdeksän häkkiä yhdessä matsissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän