Video: Ajaxin superlupaus Millen Baars Manchester Unitediin – Hylkäsi Arsenalin ja Chelsean lähentelyt

ROTTERDAM , 23-01-2016 , Sportpark Varkenoord , B Junioren Eredivisie , seizoen 2015 / 2016 , voetbal , Feyenoord B1 - Ajax B1 , Ajax B1 speler Gianni Jessurun (l) Feyenoord B1 speler Niklas Blesgraaf (r)

AFC_Ajax_logo

Ajaxin 16-vuotias superlupaus Millen Baars siirtyy Manchester Unitediin. Molemmilla laidoilla tai kärjen takana viihtyvä taitoniekka liittyy Unitedin U18-joukkueen mukaan tammikuussa. Baarsin kintereillä ovat olleet Italian, Portugalin ja Englannin sarjojen huippujoukkueet.

Amsterdamin Ajaxin B1-joukkueen kapteeniksikin nimetty Millen Baars vaihtaa maisemaa tammikuussa. Nuorukainen riitaantui seuran kanssa, eikä hänellä ole pojan isän mukaan muuta vaihtoehtoa kuin siirtyä urallaan eteenpäin. Ajaxin lupaavimpiin pelaajiin kuuluva Baars on herättänyt paljon mielenkiintoa ympäri Eurooppaa.

– Ajax on upea seura, joka tekee loistavaa työtä junioreiden kanssa. Mutta Ajax ei sovi kaikille. Tämän olemme nähneet muidenkin lupaavien pelaajien kanssa, jotka pelaavat nyt muualla, nuorukaisen isä kertoi.

Stefan Baarsin mukaan mm. Arsenal ja Chelsea olivat vahvasti kiinnostuneita nuoren laiturin palveluksista. Millen Baars kuitenkin oli vakuuttunut halustaan edustaa Manchester Unitedia.

– Kun Millen kävi tutustumassa Chelsean ja ManU:n toimintaan, oli hän saman tien Manchesterin kannalla. Arsenalin kohdalla hän ei edes halunnut enää ajatella asiaa. Hän on pelannut yhdeksän kautta Amsterdamissa, mutta poikani unelmana on aina ollut siirto Old Traffordille, Stefan Baars sanoi hollantilaisille tiedotusvälineille.

Katso tästä Baarsin otteita Ajaxin paidassa. (Jos video ei toimi, niin katso se tästä.)

Edellinen artikkeliPuoliaika.com otteluennakko: Napoli – Inter
Seuraava artikkeliMessi, Ronaldo ja Griezmann ehdolla FIFA:n Vuoden parhaaksi pelaajaksi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän