Puoliaika.com otteluennakko: Napoli – Inter

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Serie A:n peliviikonlopun aloittaa kuuma kamppailu Napolin ja Interin välillä.

Seitsemänneksi pudonnut Napoli tarvitsee voittoja, mikäli haluaa mukaan Eurooppaan oikeuttaville sijoille. Etelä-Italialaiset ovat tällä hetkellä vain kolmen pisteen päässä Eurooppaliigan paikoista ja neljä pistettä toisesta sijasta. Inter puolestaan on Napolia neljä pistettä jäljessä, joten tämän ottelun pisteet ovat todella tärkeitä kummallekkin joukkueelle.

Napoli on ollut kotonaan erittäin kovassa iskussa, sillä he ovat hävinneet vain yhden viimeisetä 26:sta kotiottelustaan liigassa. Sekin tappio tuli sarjakakkoselle, AS Romalle. Tänään isännät joutuvat lähtemään otteluun ilman tärkeää pelaajaa, kun Driens Mertens on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi. Myös Arkadiusz Milik on sivussa loukkaantumisen takia. Interiltä puolestaan puuttuu Gary Medel. Rodrigo Palacio, sekä Davide Santon. 

Yksi pelaaja jota ottelussa kannattaa seurata on Interin Mauro Icardi. Kapteeni on ollut uskomattomassa vireessä tällä kaudella ja on laittanut pallon jo 12 kertaa verkkoon. On todennäköistä, että hän tulee myös tänään osumaan.

Ottelun lähtökohdat povaavat lievästi voittoa Napolille, mutta on todennäköisempää, että tänään nähdään runsaasti maaleja. Toimitus laittaakin tätä myötäillen seuraavat kohteet lapulle Coolbetin listalta:

Yli 2,5 maalia @1.62

Molemmat tekevät maalin @1.60

Icardi tekee maalin @3.00

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here