Video: Ajax-pelaajalta todella epäurheilijamainen temppu: ”En ole aikaisemmin nähnyt”

AFC_Ajax_logoAjaxin laitapuolustaja Joel Veltman nousi otsikoihin sunnuntaina pelatussa Hollannin pääsarjan ottelussa Ajax – Sparta Rotterdam epäurheilijamaisen temppunsa takia.

Ajaxin keskikenttäpelaaja Bertrand Traore kieri nurmen pintaan tuskaisen näköisenä ja Veltman viittoi käsillään Spartan laitapakille Ivan Calerolle laittavansa pelin poikki. Caleron ja varmasti kaikkien muidenkin yllätykseksi Veltman kuitenkin jatkoi matkaansa pallon kanssa ja ohitti hölmistyneen Caleron oikealla laidalla. Tilanteesta ei kuitenkaan syntynyt maalia.

Suomen A-maajoukkueen ja Spartan puolustaja Janne Saksela vaihdettiin toisella jaksolla kentälle ja Saksela näki erikoisen tapahtuman läheltä.

– Tommoista kikkaa en ole aikaisemmin nähnyt kentällä. Onhan tämä vähän kyseenalainen temppu, mutta toisaalta jos palloa ei ole pakko panna yli, pitää vain pelata tilanteet loppuun siltä varalta, että joku tommoista yrittää, Saksela sanoi Iltalehdelle.

Katso video ja tee omat johtopäätöksesi.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!