Ruotsin pääsarjassa nähtiin sunnuntaina todella tyylikäs voittomaali, kun Degerforsin Victor Edvardsen näytti osaamistaan.

Degerfors kaatoi kotikentällään Djurgårdenin numeroin 2-0 (0-0) Allsvenskanissa sunnuntaina. Ottelun sankarina toimi kotijoukkueen 25-vuotias hyökkääjä Victor Edvardsen.

Ottelu oli etenemässä maalittomaan tasapeliin, mutta sitten 85. minuutilla tapahtui, kun Edvardsen tykitti pallon puolesta kentästä maaliin! Edvardsen kruunasi iltansa tekemällä lisäajalla toisen maalin. Rasmus Schuller pelasi täydet minuutit Djurgårdenin riveissä.

Allsvenskanin kautta 2021 on pelattu nyt viisi kierrosta ja kärjessä jatkaa avaustappionsa kokenut Djurgården 12 pisteellä.

Victor Edvadsenin voittomaali

— —
KATSO MYÖS: Video: Vastustaja meni johtoon – TiPS:n Roosa Ariyo tasoitti heti keskiympyrästä