Viaplay lisäsi naisten jalkapallon huippusarjat ohjelmistoonsa

Jatkossa voit seurata muun muassa Chelsean keskikentällä loistavan Adelina Engmanin otteluita Viaplayn kautta. (Kuva: Getty Images)

Viaplay kertoi tiistaina, että Englannin, Ranskan ja Saksan naisten pääsarjojen ottelut kuuluvat jatkossa sen laajaan valikoimaan.

Tarkemmin sanottuna naisten huippusarjojen oikeudet hankki tietenkin Nordic Entertainment Group (NENT), joka omistaa Viasatin ja Viaplayn. Oikeudet kattavat kaikki Pohjoismaat ja tuore sopimus on voimassa kesään 2022 saakka.

– Ensimmäistä kertaa historiassa jalkapallon ystävät pääsevät seuraamaan kolmea Euroopan parasta naisjalkapallosarjaa samalta alustalta. Tämä on mahdollista kaikille urheilufaneille nyt Viaplayn kautta. Haluamme olla aktiivisesti mukana tukemassa naisjalkapalloilun suosion kasvua ja toivottavasti inspiroida myös sekä uusia katsojia että pelaajia kaikissa Pohjoismaissa, NENT Groupin toimitusjohtaja Anders Jensen kertoo.

Helmareiden pelaajista Viaplayn kautta voi jatkossa seurata muun muassa Paris FC:n Linda Sällströmiä, Evertonin Tinja-Riikka Korpelaa, Bristol Cityn Juliette Kemppiä sekä Chelsean Adelina Engmania.

Viaplay lisäsi naisfutiksen tarjontaansa

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – –

Katso myös: Video: Interin hyökkääjä Romelu Lukaku maalasi Serie A -debyytissään

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here