Interin uusi hankinta, 26-vuotias isokokoinen belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku, maalasi heti avausottelussaan Serie A:ssa.

Inter aloitti Serie A -kauden 2019-2020 tyylikkäästi, kun se voitti kotonaan Leccen numeroin 4-0 (2-0). Manchester Unitedista elokuun alussa Interiin siirtynyt Lukaku teki 3-0-osuman toisella jaksolla.

Lukaku pelasi heti täyden 90-minuuttisen Interin hyökkäyksessä. Milanolaisten muut maalintekijät olivat Marcelo Brozovic, Stefano Sensi ja Antonio Candreva. Inter kohtaa seuraavalla sarjakierroksella vieraskentällä Cagliarin. Jesse Jorosen Brescia haki juuri Cagliarista 0-1-vierasvoiton avauskierroksella. Lue lisää videon alta.

Romelu Lukaku maalasi heti

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —

26-vuotiaalla suomalaismaalivahti Jesse Jorosella oli unelma-alku Serie A:ssa sunnuntaina, kun Brescia otti heti voiton. Brescia kaatoi vieraskentällä Cagliarin numeroin 0-1 (0-0) Italian Serie A:n avauskierroksella. Ottelun ainoan maalin teki vieraiden Alfredo Donnarumma rankkarista toisen jakson alussa.

FC Kööpenhaminasta Bresciaan heinäkuussa kolmivuotisella sopimuksella siirtynyt Joronen aloitti uransa Italiassa kerrassaan loistavasti – nollapeli ja vierasvoitto! Joronen pelasi vahvan ottelun ja otti mm. 86. minuutilla hienon torjunnan estäen kotijoukkueen tasoitusmaalin.

Jorosen joukkuekaveriksi siirtyi äskettäin myös italialainen jalkapallopersoona Mario Balotelli. Brescian seuraavakin ottelu on vieraskentällä, kun joukkue matkustaa legendaariselle San Sirolle AC Milan.

— —
KATSO MYÖS: Video: Barcelonan futsaltähti Ferrao kujeili häikäisevän maalin – molari hölmistyneenä
KATSO MYÖS: Video: Zlatan taiteili kaksi maalia Los Angelesin paikallismatsissa MLS:ssä