Vetotipsejä viikonlopulle part 2

Vetovinkit

 

Nonniin! 50% tipsatuista vedoista oikein. Se on paremmin kuin aikaisemmin.

TSEKKAA TÄMÄ:

Tänään voittoihin yltää Arsenal-1. Crystal Palace on ollut todella heikko joukkue, kun taas vierailija Arsenal on ollut ilmiliekeissä koko kauden.

Kotosuomesta varmana tipsinä HJK-1. HJK on tehnyt kaikkensa, jotta lehterit saadaan täyteen. Viimeinen ottelu, kotivoitto, ensi kauden fiilistelyä, mestaruuspytty näytille. Vierailija Kups pelaa tyhjän panttina, sillä heillä ei ole mitään voitettavaa.

 

Brommapojkarna – AIK. Tuossa ottelussa on panosta todella paljon. Kotijoukkue koittaa sinnitellä ylemmäs karsintaviivan läheisyydestä ja AIK koittaa saada pisteitä, jotta saisi pitää Eurooppa-liigan karsintapaikkansa. Maaleja tänään siit tulee. Tähän yli 2,5 maalia.

 

Vahvassa iskussa olleet Schalke ja Dortmund kohtaavat tänään. Molemmat joukkueet pelaavat hyökkäävää peliä, joten tähän over 2,5 maalia on myös kohdillaan.

 

Käyppä kiskaisemassa vedot. Tavoite on, että ainakin kaksi osuu. Jos neljä osuu niin on juhlan paikka. Kertoimet ovat kyllä pieniä, mutta panos voi sitten olla isompia. Nämä ovat todella varmoja! Asuntorahat kiinni!

Edellinen artikkeliSomeismin lapset huomio: Puoliaika julistaa Twitterissä sekä Facebookissa
Seuraava artikkeliVideo: FIFA:n virtuaalivelho ennustaa derbyn tuloksen